30 Nisan 2009

gündem

Biraz önce sevgili arkadaşım Güneşli Günler'in yazısını okudum. Hakikaten de "Bir Garip Ülke"de yaşıyoruz. Bütün bu yoğun gündemin içinde kendi gündemimizi de yaşamaya çalışıyoruz. Sabah işe gelirken düşündüm. Bir bahar daha geçiyor ve biz güzel havanın tadını çıkaramadık henüz. Önce bir türlü hava ısınmadı. Tam evet artık gezebiliriz diye kendimizi hazırlarken, bu sefer de etrafta elini kolunu sallayarak dolaşan 'canlı bombalar' ürkütüyor. Dünyayı sarsan domuz gribi de gündemimizi huzursuz eden başka bir olay.
"Rabbim insanların hırslarından ve şeytanlıklarından korusun"
Bu arada kendi gündemimizi yaşamaya çalışıyoruz dedim ya. Güneşli Günler ile bir plates macerası yaşadık sormayın:)) İki gündür kendime gelemiyorum. Acımayan kasım yok diyebilirim. Spor yapma aşkına çektiklerimiz de cabası. İşe çabuk gidebilelim diye Avrupa yakasında bir merkez seçtik ve günün ilk seansına katıldığımız için ben sabahın köründe karşılardan nefes nefese geliyorum ve sonrasında da koşa koşa işe gidiyoruz. Ama geçen gün çok canımız sıkıldı biz de bıraktık platesi. Ancak şimdilik! Araştırmalarımız devam ediyor. Biz bir spor yapacağız elbet. Yüzme mi olur, plates mi, fitness mi bilmiyoruz? Ama bir spor yapacağız inş. Bize uygun saatlerde ve daha sakin...:))

2 yorum:

Güneşli Günler dedi ki...

Asunaz harika gidiyorsun, cidden söylüyorum hem iki gün üst üste blog yazdın, hem spor konusunda azminle beni şaşırttın ve en süperi de kitap kurtluğunda beni solladın geçtin. Yürekten tebrik ediyorum canım ve devamını diliyorum. Elbet bulacağız bu arada kendi şartlarımıza uygun bir spor dalı ve seansı, bıkmadık, yorulmadık. Bizi kim tutar! :)

Asu_Naz dedi ki...

Teşekkür ederim canım.